dfrnt mobiltilbehør – litt annerledes

 

dfrnt representerer tidsriktige modeller av mobiltilbehør, produsert med fokus på miljø gjennom minimalt med emballasje. Gjennom lang erfaring i bransjen er produktsortimentet satt sammen av de mest etterspurte modellene i bedrifts- og forbrukermarkedet. Produktene som er tatt frem i første omgang omfatter det rene og enkle som den nordiske forbruker setter pris på. Funksjonalitet, utforming, størrelse og sikkerhet er elementer som er gjennomgående.

 

Sortimentet består nå av deksler med UV-behandling mot misfarging for lang varighet, slanke deksler for den som søker det minimalistiske og deksler med utvidet beskyttelse for røffere bruk. Blant lommebokveskene kan man velge design som erfaringsmessig selges i store volumer, eller vesker med mer moderne utforming og materiale som også er sikret mot «skimming» av bankkort. Laderne tilbys med QC (QuickCharge) og/eller PD (PowerDirect) utganger. I tillegg finner man trådløse ladeplater i supertynn og elegant utforming som passer både i hjemmet, like godt som på kontoret.

 

 

dfrnt logoen med sitt enkle dråpeformede ikon, er utformet med rene linjer og et direkte fonetisk budskap. Formspråket med store kurver og korte endinger er tidsriktig og gir en hentydning om renhet og at «less is more».

 

dfrnt mobiltilbehør distribueres gjennom Telefast AS, Norges største mobildistributør.

 

 

Klikk her for full oversikt over dfrnt tilbehør på web.

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.