Telefast har mange tusen varenummer i sitt produktsortiment. Her kan du lese litt om hvordan du enkelt kan finne frem  til det du er ute etter.

 

Det fases inn nye modeller fortløpende, mens eldre modeller fases ut når terminalene/mobiltelefonene er EOL (End of Life). Tilbehør har som regel lenger levetid enn mobiltelefon, du vil derfor ofte finne tilbehør til disse hos oss, selv om mobiltelefon ikke er i salg lenger.

 

HURTIGSØK

Ved å benytte søkefeltet vil du enklest finne både mobiltelefon og tilbehør.

Søker du eksempelvis etter "Galaxy A51", får du opp alle produkter som inneholder denne teksten i kombinasjon.

 

FILTRERING (eks.vis etter hurtigsøk)

I menyen på venstre side vil du finne forskjellige egenskaper og attributter for produktene som er listet opp. Her kan du eks.vis filtrere visningen slik at nettbutikken kun viser tilbehør som passer til en gitt mobiltelefon-modell, en definert type operativsystem, skjermstørrelse, batterkapasitet, SIM-kort størrelse, støtte for minnekort osv.

 

MENYBRUK

På toppen av nettbutikken har vi segmentert noen hovedkategorier av produkter. Ved å holde musepekeren over et menypunkt, vil det dukke opp en nedtrekksmeny hvor du kan dykke lenger ned i hierarkiet for å snevre inn antall treff.

Etter at du har trykket på en beskrivelse i hovedmenyen eller nedtrekksmenyen, vil egenskaps og attributtmenyene på venstre side dukke opp igjen. Her kan du dykke ned trinn for trinn, eller filtrere slik beskrevet over.

 

WORK IN PROGRESS

Telefast selger kun varer til forhandlere, ikke sluttbrukere.

Frem til høsten 2019 har vi kun tilbudt en helt lukket nettbutikk for våre kunder, men denne er nå åpnet for søk og informasjonstilgang uten å ha logget inn. Med en semi-lukket nettbutikk vil man ikke se priser, lagerstatus og annen relevant informasjon, før man logger inn!

 

I forbindelse med fornyelse og "åpning" av nettbutikken har vi såvidt startet med filtreringsarbeidet. Flere egenskaper og attributter vil dukke opp fortløpende, vårt mål er å være den partneren for våre kunder som gjør det enklest for deg å finne frem fort.

 

Send oss gjerne tips til forbedringer her.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.