106828 106828 106828 106828

BlackVue Bilkamera DR590-1CH 16GB

Dashcam, FHD 60FPS Bilkamera

Varenr: DR590-1ch
EAN nr.:  8809352133891
ProduktinfoTEKNISK INFORMASJON
Produktinfo

Filmer Full -HD 1080p-video med 60 bilder per sekund

Night Vision gir enestående videoer, selv i svakt lys

Sømløst opptak og adaptiv formateringsteknologi

Skifter automatisk til parkeringsmodus*

 

 

Brukervennlig Full-HD 60FPS Bilkamera

Meget god HD-opptakskvalitet med Sony's STARVIS ™ bildesensor, for bedre klarhet i svakt lys. DR590-1CH er et enkelt og rimelig enkanals bilkamera som spiller inn fantastiske Full HD 1080p-videoer med opptil 60 bilder per sekund for å fange viktige detaljer selv ved høy hastighet! DR590-1CHs lille format og rørdesign gjør det enkelt å spille inn bak bakspeilet ditt, usynlig for sjåføren og knapt merkbar utenfor bilen din.

 

Bilkamera med Full-HD @60fps.
DR590-1CH spiller inn Full HD 1080p-video på 60 bilder per sekund, med 139 graders vidvinkel. Med Sony STARVIS bildesensor får du en god bildekvalitet dag og natt. STARVIS er et varemerke som tilhører Sony Corporation.

 

Innebygd støt & bevegelsesdetektor
Under kjøring registrerer BlackVue støt og plutselige hastighetsendringer. Mens den er parkert, registreres det også bevegelser*. Videofiler er valgt, slik at du enkelt kan finne de relevante i BlackVue Viewer for Windows og Mac OS.

 

Blackvue viewer (Windows/Mac) håndterer dine videofiler
BlackVue Viewer er gratis å laste ned og bruke. Den lar deg enkelt endre konfigurasjonsinnstillingene for BlackVue. Viser videoen kronologisk og etter type (Normal / Hendelse / Parkering) for raskt å identifisere og arkivere viktige bilder.

 

Høy bildefrekvens for jevne myke videoer
DR590-1CH spiller inn rykkfrie skarpe videoer på 60 bilder per sekund, noe som gjør alle detaljer skarpe selv i rask handling. Ved 60 fps blir redusert bevegelsesskarphet i stor grad sammenlignet med 30fps. Dette betyr at din BlackVue bedre kan fange opp detaljer - som registreringsplater - selv for raske objekt.

 

Sømløs innspilling og adaptiv formateringsfri teknologi 
Sømløs innspilling: DR590-1CH registrerer bare de eldste videofilene når microSD-kortet er fullt, i en sømløs loop. Adaptiv formateringsfri teknologi: BlackVue lagrer og organiserer filer på microSD-kortet på en svært effektiv måte. Det reduserer behovet for å formatere kortet og forhindrer filkorrupsjon selv etter flere skrivesykluser.

 

Ekstern GPS (tilbehør)
Den eksterne GPS-mottakeren (ca. 1 meter) legger til plasserings- og hastighetsdata til videoene dine. 
Hastighet: Hastighetsdata er lagt inn i videoen (kan slås av i innstillinger). 
Plassering: Du kan visualisere plasseringen av kjøretøyet på BlackVue Viewer's Map under videoavspilling.

 

Mikrofon på/av og formateringsknapp
DR590-1CH har en fysisk knapp for å slå på og av lydopptak direkte. Et langt trykk på knappen kan også brukes til å formatere microSD-kortet uten behov for en datamaskin.

 

SONY Starvis-sensor gjør en forskjell 
Sony STARVIS ™ bildesensor som DR590-1CH er utstyrt med fremragende ytelse selv i svakt lys. I tillegg kan Night Vision, som kan aktiveres fra innstillingene, ytterligere forbedre informasjonen i mørke omgivelser. Selv med Night Vision OFF, overstiger STARVIS-sensoren standard CMOS-sensorer som du kan se i sammenligningsbildene nedenfor:

 

Overvåking i parkeringsmodus*
Husk å vite at bilen din overvåkes mens du er borte. BlackVue bytter automatisk til parkeringsmodus for å overvåke parkert bil, men skriver kun til minnekortet når noe skjer (bevegelse eller påvirkning oppdages), som har to fordeler:
 - Mindre sjanse for at viktige filer overskrives under lange parkeringsmoduser. 
- Utvidet minnekortlengde på lang sikt.

 

(*) For opptak i parkeringsmodus, er det nødvendig med en ekstern strømforsyning (Power Magic Battery Pack) eller Power Magic Pro (Power Magic Pro).

TEKNISK INFORMASJON

Produktinformasjon

Kategori Lyd og Bilde
Produsent BlackVue
Type Bilkamera


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.