Om Telefast

 

Telefast er en av Norges ledende volumdistributører av mobiltelefoner og tilbehør. Vi holder til i Sandefjord og har 31 kunnskapsrike medarbeidere med lang erfaring fra bransjen.

 

Vårt fokus er deg som kunde og vi strekker oss langt for å tilpasse oss dine ønsker og behov. Vi er løsningsorienterte og tilbyr deg personlig oppfølging om du ønsker. Våre verdier presisjon, integritet og fleksibilitet står sentralt i alt vi gjør.

 

Hos oss finner du et stort utvalg av mobiltelefoner, nettbrett, telefonapparater og ikke minst mye spennende tilbehør. Om du ønsker, konfigurerer vi produktene ferdige for deg - alt til skreddersydde betingelser. For integrasjon mot oss, har vi ERP-system som raskt tilrettelegger for dette. Du kan også enkelt gjennomføre din bestilling på våre nettsider.

 

Vi leverer raskt og om du ønsker kan du få bestillingen din samme dag. Som eneste i Norge tilbyr vi 100 % grønne leveranser på Østlandet. Når bestillingen er gjennomført, kan du spore produktets reise fram til leveranse hos deg.

 

Velkommen til Telefast!

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.