140684 140684 140684 140684

GP PowerBank T20B, Black

20.000mAh, 3A USB (27W)+ 3A USB-C (EOL)

Varenr: 405184
EAN nr.:  4891199202940
ProduktinfoTEKNISK INFORMASJON
Produktinfo

T20B er en powerbank som er kraftig nok til å lade en bærbar datamaskin. Den støtter dessuten PD-lading på hele 65 W og er kompatibel med 27 W QC4+, noe som gjør den til en av markedets raskeste powerbanker. Selv med en kapasitet på hele 20 000 mAh føles den verken stor eller klumpete. Enkel å ta med uansett hvor du skal.

  • Kan lade bærbare datamaskiner som lades med USB-C (f.eks. MacBook Air 13,3" på ca. 1,5 timer)
  • PD-lading på hele 65 W
  • Quick Charge 4+ 
  • Utstyrt med sikkerhetsfunksjoner fra GP

 

Kortest mulig ladetid

Nye GP PowerBank T20B er kraftig nok til å lade en bærbar datamaskin (som lades med USB-C) og støtter den nyeste standarden Quick Charge 4+ samt PD-lading på hele 65 W. Det gjør at du kan lade alt fra telefoner til bærbare datamaskiner med kortest mulig ladetid. 

Full av kraft og muligheter

Med en kapasitet på hele 20 000 mAh kan du lade opp de fleste enhetene dine flere ganger før powerbanken går tom for strøm. For å gjøre det enda enklere for deg kan T20B lade opptil to enheter samtidig. Den kan til og med lade opp seg selv samtidig som den lader opp andre enheter.

Sikker powerbank

Som batterieksperter vet vi hos GP hvor viktig det er med trygg lading. Derfor har vi bygd inn en rekke sikkerhetsfunksjoner som hindrer overoppheting og kortslutning.

Mange bruksområder

Med sin kompakte størrelse og store kapasitet gir T20B deg helt nye muligheter for bruk av powerbanken. Uansett om du skal lade en bærbar datamaskin, Nintendo Switch, hodetelefoner eller en telefon, kan T20B gjøre det raskere enn noensinne.

Inngang
  • USB-C – DC 3 A / 5 V, 3 A / 9 V, 3 A / 12 V, 3 A / 15 V, 3,25 A / 20 V (maks. 65 W)
Utgang
  • USB-A – DC 3 A / 5 V, 3 A / 9 V, 2,25 A / 12 V (maks. 27 W)
  • USB-C – DC 3 A / 5 V, 3 A / 9 V, 3 A / 12 V, 3 A / 15 V, 3,25 A / 20 V (maks. 65 W)
Produkter du kan stole på» Innebygde sikkerhetsfunksjonerOverstrømbeskyttelse

Om USB-enheten drar for mye strøm fra laderen, kan både din lader og enheten skades. For å forhindre dette har alle våre GP Portable PowerBanks en overstrømsbeskyttelse som stopper laderen for å hindre den fra å bli overopphetet eller begynne å brenne.

Overtemperaturbeskyttelse

Når for mye strøm ledes gjennom batteriet eller under uønskede forhold kan laderen bli overopphetet. Derfor har vi installert en overtemperaturbeskyttelse – for å sikre at batteriet opererer under trygge forhold og for å unngå all risiko knyttet til overoppheting.

Lav- og overspenningsbeskyttelse

En batteridrevet enhet kan bare håndtere en viss spenning. Våre GP Portable PowerBanks har en definert grense som regulerer hvor mye spenning laderen skal håndtere, hvilket hindrer batteriskader som forårsakes av uventet strømtilførsel eller dyputladning.

Kortslutningsbeskyttelse

Når en kortslutning inntreffer er det en rask og for stor strømtilførsel som kan forårsake mye skade på både din enhet og lader. Om USB-utgangen kortsluttes, så vil laderen slutte å virke for å forhindre at den overopphetes eller begynne å brenne.

Støtsikker
TEKNISK INFORMASJON

Produktinformasjon

Kategori Mobiltilbehør
Ladeutgang USB-C
Produsent GPBM
Type Powerbank


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.