87098

Apple Pencil (1st Generation)

Stylus til iPad Pro/iPad 9.7 (2018)

Varenr: MK0C2ZM/A
EAN nr.:  0888462313711
ProduktinfoTEKNISK INFORMASJON
Produktinfo

Ekstremt responsiv. Umerkelige forsinkelser.

Responshastigheten er det som skiller Apple Pencil fra andre kreative verktøy. Det er fordi den ørlille forsinkelsen fra øyeblikket du begynner å tegne til øyeblikket det vises på skjermen – er så liten at du nesten ikke merker det.

iPad Pro vet om du bruker fingeren eller Apple Pencil. Når Apple Pencil berører iPad Pro, skannes signalet fra den hele 240 ganger per sekund, og gir dobbelt så mye data som den ellers vil samle fra fingeren din. Disse dataene og programvaren fra Apple gir en forsinkelse på millisekunder mellom bildet du har i hodet og det du ser på skjermen.

     

Streker i alle tykkelser. Bare legg på trykk.

Det skjuler seg intrikate og nøyaktige trykksensorer inne i den slanke formen som kan måle forskjellige typer kraft. Den presist plasserte sensoren måler nøyaktig hvor hardt du trykker ned tuppen på Apple Pencil. Trykk hardere hvis du vil male tykke streker. Eller vær lett på hånden og tegn tynne linjer. Det finnes nesten ingen grenser for hvilke effekter du kan skape. Eller for hvor kreativ du kan være.

     

Vri på hånden. Lag skygger.

De to sensorene innebygd i tuppen på Apple Pencil beregner hvordan hånden er posisjonert. Multi Touch-skjermen får informasjon fra sensorene mens du skriver eller tegner. Dermed kan du legge til skyggeeffekter med Apple Pencil, på samme måten som når du bruker en kullstift eller blyant.

 

 

Tolv timers batteritid.

Under den magnetiske hetten på Apple Pencil er det en Lightning-tilkobling. Den setter du inn i iPad Pro for å lade Apple Pencil. Tilkoblingen er litt lenger enn vanlig og kan lade Apple Pencil selv om du bruker et silikondeksel for å beskytte iPad Pro. Travelt? 15 sekunders lading gir en halv times bruk. Og etter en full opplading kan du tegne, male, markere og redigere i opptil tolv timer.

 

 

 

TEKNISK INFORMASJON

Produktinformasjon

Kategori Nettbrett tilbehør
Produsent Apple
Type Stylus/Pekepenn


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.