DEP/KNOX/ZeroTouch enhetsbehandling utføres ikke lenger hos Telefast

Fra og med 08.04.2021 vil ikke Telefast lenger tilby inn- og utrullering av enheter lenger. Som forhandler/kunde må dere heretter henvende dere til Telenor for slik utførelse.

 

 

APPLE DEP - DEVICE ENROLLMENT PROGRAM
(PROGRAMMET FOR INNRULLERING / ENHETSREGISTRERING AV iOS-ENHETER)

Utrullingsprogrammet (DEP) er en rask og strømlinjeformet metode for å distribuere virksomhetens iOS-enheter gjennom automatisk utrulling (MDM) og veiledning under konfigureringen.

 

Berøringsfri konfigurering.

Sørg for at brukerne kommer raskt i gang uten at du fysisk må ta i enhetene eller klargjøre dem. Når du automatiserer MDM-registreringen for større iOS-utrullinger, kan brukerne opprette kontoer med det samme, og du kan konfigurere bedriftens retningslinjer og tilordne applikasjoner trådløst.

Trådløs overvåking.

Overvåking gir en høyere grad av enhetsadministrering for iOS-enheter som bedriften eier. Denne modusen kan aktiveres trådløst under oppsett og åpner for flere restriksjoner. Du kan for eksempel deaktivere iMessage og AirDrop. Det gir deg også flere konfigureringsmuligheter og funksjoner, som filtrering av nettinnhold og mulighet til å låse enheten til én app.

Strømlinjeformet oppsett.

Programmet for enhetsregistrering gjør det enda enklere å sette opp brukere på iPad og iPhone. Når enhetene er koblet til MDM-tjeneren, veiledes brukerne gjennom aktiveringsprosessen ved hjelp av den innebygde oppsettassistenten. Du kan gjøre oppsettet enda mer effektivt for brukerne ved å angi at enkelte skjermer skal utelates under den innledende klargjøringen av enheten.

 

Telefast har en integrasjon mot Apple for å håndtere dette på en effektiv og rask måte –

ta kontakt med oss i dag for mer informasjon.

 

Se mer informasjon her; https://www.apple.com/no/business/programs/#dep

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.