112303 112303 112303

Kitvision Bilkamera Observer 1080p

Dashcam, HD Bilkamera

Varenr: KVOBS108
EAN nr.:  5030578889818
ProduktinfoTEKNISK INFORMASJON
Produktinfo

Enkel installasjon

Autostart

Full HD 1080p

Kollisjonsdetektering

12 megapixel fotomodus

Bevegelsesdeteksjon

HD nattinnspilling

 

Fang hver reise med ro i sinnet. Våre Dashboard-kameraer gjør akkurat det; gir trygghet og sikkerhetskopiering du håper du aldri trenger. Du kan til og med glemme at det er der, men du vil være takknemlig for at du har bevis dersom det kommer til det.

Med Observer 1080p har du dekket hver tur med HD-opptak; en innebygd G-sensor for å oppdage mulige kollisjoner, bevegelsesdeteksjonsteknologi og parkeringsmodus for å sikre at du har bevis selv når du ikke er der for å oppleve det. Kjør rolig - du har en observatør.

Enkelt oppsett
Oppdag kompleks teknologi som er enkel å bruke. Enkelhet er nøkkelen til Observer 1080p dashbordkameraets installasjon; monter det én gang, glem at det er der, og la det gjøre det det er bygget for - fange hver reise.

Auto Start
Auto-start betyr ingen distraksjoner. Når Observer 1080p er installert begynner det å ta opp når bilen starter, så du ikke trenger å bekymre deg for å miste et øyeblikk på veien. Loop record-funksjonalitet betyr også at du aldri vil kaste bort plass på minnekortet, det vil spille inn i en kontinuerlig sløyfe og unødvendig opptak spillers over – unntatt om det oppstår en kollisjon, slik at du alltid har plass til å ta opp viktige øyeblikk.

HD 1080p opptak
Ta opp i 1080p med 30 bilder per sekund og fang hele veien gjennom et 170° vidvinkelobjektiv, så du kan se det i etterkant på den imponerende 2,45-tommers LCD-skjermen.

Kollisjonsdeteksjon
Hvis det oppstår en kollisjon, vær sikker på at den innebygde G-sensoren vil oppdage den, ta den opp og lagre opptaket på minnekortet.

12 megapikslers fotomodus
Hvis du trenger å ta ekstra bilder, kan du bruke Observer 1080p’s 12 megapikslers fotomodus til å fange opp bilder under hvilken som helst del av reisen, eller ta et nærbilde av eventuelle skader som kan bidra som bevis i ett forsikringsoppgjør.

Bevegelsesdetekterings- og parkeringsmodus
Bevegelsesdeteksjon gir deg trygghet utenom reisen. Bevegelsesdeteksjonen og parkeringsmodusen vil ta opp bilder når bevegelsen er oppdaget i kameraets synsfelt eller hvis det oppstår et støt mens du er borte fra bilen.

HD nattopptak
Observer 1080p har WDR (Wide Dynamic Range) -teknologi som gir overlegen synlighet i vanskelige kontrastforhold, noe som betyr forbedret HD-opptak dag eller natt.

Spesifikasjoner:
• Videooppløsning: 1080p @ 30 fps/720p @ 60 bps
• Videoformat: MP4
• Fotooppløsning: 12 MP
• Lagring: Støtter Micro SD-kort opptil 32 GB (ikke inkludert)
• Størrelse (mm): 70 x 51 x 33
• Vekt: 58g

TEKNISK INFORMASJON

Produktinformasjon

Kategori Lyd og Bilde
Produsent Kitvision
Type Bilkamera


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.