112306 112306 112306

Kitvision Bilkamera Observer 1080p WiFi

Dashcam, HD Bilkamera (WiFi/GPS)

Varenr: KVOBS108GW
EAN nr.:  5030578686592
ProduktinfoTEKNISK INFORMASJON
Produktinfo

Enkel installasjon

Autostart

Full HD 1080p

Innebygget Wi-Fi

Kollisjonsdetektering

Bevegelsesdetektor og parkeringsmodus

GPS-overlegg

HD nattinnspilling

 

Fang hver reise med ro i sinnet. Våre bilkameraer gjør akkurat det; Gir sikkerhet og backup du håper du aldri trenger. Du kan til og med glemme at de er der, men du vil være takknemlig for at du har bevis om det kommer
til det.
Den ultimate backup; Observer 1080p med GPS og Wi-Fi leveres med automatisk start og G-Sensors kollisjonssensor som standard, men den vil også holde styr på hastigheten din og koble trådløst til smarttelefonen din for enkel visning og avspilling når du trenger det.

 

Enkel installasjon
Oppdag komplekse teknologier som er enkle å bruke. Enkelhet er nøkkelen til dashbordets Observer 1080p kamera; pass det en gang, glem det er der og la det gjøre det det er bygget for - fang hver tur.

Autostart
Auto-start betyr ingen distraksjoner. En gang installert, begynner Observer 1080p å registrere når bilen begynner å rulle, så du trenger aldri å bekymre deg for å savne et øyeblikk på veien. Loop Record-funksjonalitet betyr også at du ikke vil kaste bort plass på minnekortet, kameraet tar opp i en kontinuerlig sløyfe, med opptak over unødvendig materiale, med mindre det oppstår en kollisjon, slik at du alltid har plass til å ta opp viktige øyeblikk.

Full HD 1080p
Ta opp 1080p med 30 bilder per sekund og fang hele veien gjennom en 170° ultra tynn linse, slik at du kan se den på sin imponerende 2,45-tommers LCD-skjerm.

Innebygget Wi-Fi
Koble Observer 1080p trådløst til en smarttelefon med innebygd Wi-Fi for å vise bilder og spille av videoer via de gratis IOS / Android App-`Lerccenker´.

Kollisjonsdetektering
Hvis det oppstår en kollisjon, må du kontrollere at den innebygde G-sensoren registrerer den, tar opp den og lagrer bildematerialet på minnekortet.

Bevegelsesdetektor og parkeringsmodus
Bevegelsesdeteksjon gir deg ro på reisen. Bevegelsesdeteksjon og parkeringsmodus tar opp videoer når bevegelse er oppdaget i kameraets synsfelt, eller hvis et støt oppstår når du er borte fra bilen.

GPS-overlegg
Innebygd GPS gir viktig informasjon om turen når du trenger det; Kombiner ditt HD-opptak med geografisk plassering og hastighetsoverlegg, samt grunnleggende veikart.

HD nattinnspilling
Observer 1080p har WDR (Wide Dynamic Range) -teknologi som gir overlegen synlighet i kontrastforhold, noe som betyr forbedret HD-opptak dag eller natt.

 

Spesifikasjoner:
Videooppløsning: 1080p @ 30 bps / 720p @ 60 bps
Videoformat: MP4
Bildeoppløsning: 12 MP
Lagring: Støtter Micro SD-kort opptil 32 GB (ikke inkludert)
Dimensjoner (mm): 70 x 51 x 33
Vekt: 59 g

TEKNISK INFORMASJON

Produktinformasjon

Kategori Lyd og Bilde
Produsent Kitvision
Type Bilkamera


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.